Автоаксесоари

Автомобилни аксесоари за модерния шофьор

Стойка за телефон | avtotirmarket.com

Средно българите прекарват 15 дни в колите си годишно като общо време за шофиране. Да, прочетохте това число правилно и това число е твърде високо, за да прекарате тези дни в разхвърляно, неорганизирано превозно средство, което добавя към стреса на и без това натоварения ви живот. За щастие сега има много практични автоаксесоари за вашия автомобил, които да направят живота ви по-лесен и пътуването ви по-приятно. Тук очертаваме само няколко.

Автомобилни куки

Ако някога сте минавали по завои със скорост по-висока от 50 км в час, познавате ужаса, който чувате, когато чантата ви се преобърне, разсипвайки съдържанието си по задната седалка. Автомобилните аксесоари като кукички, които се захващат за облегалките за глава на предните ви седалки, решават този проблем и го правят така, че да можете лесно да окачвате чанти, химическо чистени дрехи, палта, пазарски чанти или чадъри, за да предотвратите разливане и безпорядък на задните седалки.

Органайзер за багажник

Органайзерите за багажници имат толкова много цели. С тези автомобилни аксесоари можете да съхранявате пазарски чанти в тях, за да можете да носите повече чанти вкъщи, или можете да ги използвате, за да съхранявате закуски и дейности, на които по-малките ви пътници да се наслаждават при по-дълги пътувания. В по-топлите ни месеци можете дори да носите плажна чанта, пълна със слънцезащитен крем, кърпи, бански костюми и играчки за пясък, така че винаги да сте готови да се отправите към Слънчев бряг.

Кошче за боклук и прахосмукачка

Ако прекарвате известно време в колата си и особено ако шофирате с деца, боклукът от колата е неизбежен страничен продукт. Без значение колко голямо е вашето превозно средство, има кошче за боклук, която ще свърши работа за вашите нужди. Те могат или да се закачат на задната част на предните седалки, да стоят на пода или да се прикрепят към централната конзола.

Сега към нещата, които кошчето пропуска. Много семейни превозни средства вече се доставят с аксесоари за автомобили като прахосмукачки, но ръчната прахосмукачка е необходима, ако вашата не го прави. Ръчната прахосмукачка може бързо и ефикасно да почисти пода на колата и интериора на автомобила, за да поддържа колата ви чиста и подредена.

Стойка за телефон

Не е безопасно да изпращате текстови съобщения, докато шофирате, а сега има закони, забраняващи използването на телефон, докато превозното средство е в движение. Но ние продължаваме да разчитаме на нашите телефони за навигация или забавление, така че работата със свободни ръце е задължителна. Има много налични опции за различни размери на екрана на телефона и възможности за Bluetooth и зареждане и могат да бъдат монтирани на таблото ви за управление или закрепени към вентилационен отвор.

Инструмент за бягство от кола

Този евтин автомобилен аксесоар има потенциала да спаси живота ви, ако някога попаднете в капан в колата си. Просто трябва да се уверите, че избраният от вас е издръжлив и включва нож за предпазен колан и чук за прозорци, достатъчно здрав, за да пробие закаленото стъкло на вашия автомобил. Надяваме се, че това е инструмент, който никога не използвате, но не позволявайте да бъдете хванати без него, ако е необходимо.

Помпа за гуми

Устройството за помпане на автомобилни гуми може да се използва за добавяне на въздух в случай на спешност, а също така може да се използва за бързо надуване на плажни топки, гуми за велосипеди или надуваеми дюшеци.

Сенник за автомобил

Сенникът е идеалният аксесоар, за да направите колата си по-удобна за връщане с нея, след като сте паркирали известно време. Освен това използването на сенници може да защити арматурното табло на вашия автомобил и компонентите, изложени на слънце, от изкривяване, прегряване или напукване. Това е евтина инвестиция, която си заслужава.

Заключение

Автомобилните аксесоари могат да направят живота ви по-лесен и по-приятен, особено ако имате натоварен график. Чрез добавяне на някои основни аксесоари към колата си, можете да подобрите безопасността, комфорта и производителността си на пътя. Можете да намерите автомобилни аксесоари, които ще направят живота ви по-лесен и по-приятен в онлайн мгазин – АvtoТirМarket.com. Тел: +359 878 440 979

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *