Отговорността към клиентите ни, грижата за тяхната безопасност и удобството при работа с предлаганите продукти в електронния магазина е от първостепенно значение за нас!

Ако не сте удовлетворени от Вашата покупка, може да върнете продукта в 14-дневният законоустановен срок и да получите парите си обратно!

(вижте повече информация в раздел Общи условия)

1. ПРИЕМАНЕ НА ПОРЪЧКА

Приетите поръчки от понеделник до петък – от 09:00ч. до 15:00ч.- се изпращат на същия ден. Събота и неделя направените поръчки се обработват понеделник и се изпращат на същия ден. Напревените поръчки през официалните празници се обработват на първия работен ден.

2. НАЧИН, СРОК И ЦЕНА НА ДОСТАВКА

Търговецът извършва доставка на стоки, поръчани през електронния магазин www.mcbtools.com със следната куриерска фирма:

2.1 Куриерска фирма Еконт при следните условия:

  • Доставка до офис на фирма Еконт

  • Доставка до адрес на Получателя

Срокът за доставка започва да тече, след като наш сътрудник се свърже с клиента за потвърждаване на поръчката. Срокът на доставка до избраната от Получателя крайна дестинация с фирма Еконт е 1 работен ден.

Изключение правят празнични, почивни дни и райони със сезонен характер, при които доставката е до 5 работни дни!

2.2 ЦЕНА НА ДОСТАВКА

За поръчаните от вас продукти дължите цена за доставка.

Цената за доставка на стока се определя на база локация за доставка, тегло и обем на пратката, съгласно стандартната тарифа на куриерска фирма Еконт.

Към тези суми се добавя такса за наложения платеж, която зависи само от цената на продуктите. Комисионната върху стойността на наложения платеж се заплаща от получателя при доставка на пратката.

ВАЖНО: Цената за доставката се заплаща допълнително на куриера, при получаване на пратката. Фактура за транспорт се издава от страна на фирмата, извършваща куриерската услуга!

Настоящите условия важат за поръчки, направени от и за доставка на територията на Република България.

Аvtotirmarket.com не гарантира изрично наличноста на стоката към момента на поръчка. В случaй че стоката не е налична ние се ангажираме да уведомим клиента своевременно.